Back to top

Inaugurat el Mundial de Futbol Sala en categoria Sub-13

El Pavelló Olímpic de Reus ja ha acollit els primers partits de la fase de grups i la cerimònia inaugural. En l'acte hi han actuat diverses entitats culturals i esportives de Reus i també d'arreu de Catalunya.
Inauguració del Mundial de Futbol Sala en categoria Sub-13

Reus acull aquesta setmana el Mundial de Futbol Sala en categoria Sub-13. Aquest dilluns s'han celebrat els primers partits, i també la cerimònia inaugural. Abans de l'acte estrella, però, Catalunya ha debutat en la fase de grups. Ho ha fet contra la selecció francesa i ha aconseguit vèncer per un resultat d'11 a 2.

El matx anticipa doncs com n'és de fort l'equip amfitrió, que buscarà emportar-se el títol d'aquesta competició. Cal recordar que aquest és el primer cop que es disputa un mundial de futbol sala en aquesta categoria, la Sub-13, i que Reus ja va ser l'any 2008 escenari de la primera competició internacional femenina.

A les set en punt de la tarda, i abans de la desfilada dels conjunts participants, diferents entitats han animat al públic del Pavelló Olímpic de Reus. Els organitzadors d'aquesta copa del món han volgut mostrar la cultura catalana i també reusenca a tots els assistents amb l'actuació del Grup Xou Júnior del Reus Deportiu, del seguici festiu petit de la capital del Baix Camp i les coreografies dels lleidatans Ares Dance Studio.

La festa ha donat pas als parlaments de les autoritats i a la presentació de les 12 seleccions que competiran a Reus fins al diumenge 3 de novembre. Les fases finals es jugaran durant el cap de setmana, abans d'acomiadar aquesta gran festa del futbol sala.