Back to top

Un incendi a les instal·lacions de FCC afecta sis camions

Un total de 7 dotacions del Bombers de la Generalitat han participat en les tasques d’extinció de l’inceni.
incendi fcc

Segons informa la Guàrdia Urbana, aquest divendres, 9 de febrer a la 1:26h, s’ha produít un incendi a l’interior de les instal·lacions de l’empresa concessionària del servei municipal de neteja viària i recollida de residus urbans (FCC), al carrer d’Ignasi Iglesias. L’incendi no ha causat danys personals, però ha afectat sis camions de l’empresa. El servei de recollida de residus es mantindrà segons les necessitats previstes a la ciutat, tot i que els horaris habituals es poden veure alterats.

Un total de 7 dotacions del Bombers de la Generalitat han participat en les tasques d’extinció de l’inceni. La Guàrdia Urbana ha col·laborat donant suport als bombers i amb la regulació del trànsit al polígon industrial. El Cos de Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec de la investigació.

Durant l’incendi s’han sentit algunes explosions, produïdes pels pneumàtics dels camions afectats. Els serveis sanitaris, que també s’han desplaçat al lloc, no s’ha hagut d’atendre cap persona. La Guàrdia Urbana ha restablert la circulació a les 4:22h.