Back to top

Incertesa econòmica entre els empresaris del territori

El pessimisme econòmic entre els empresaris reusencs continua molt viu, segons constata la 23a edició del Radar Cambra corresponen al 3r trimestre d'aquest 2019. Un informe que també ha servit a la cambra per conèixer quina és l'opinió dels seus socis sobre aquesta.
El president de la Cambra de Comerç de Reus durant una roda de premsa

La incertesa econòmica entre els empresaris reusencs no desapareix. Així ho constata el Radar Cambra corresponent al tercer trimestre d'aquest 2019. Un informe que deixa entreveure la preocupació existent sobre el futur econòmic del territori, però l'optimisme pel que fa al present més immediat.

En aquest sentit, Hildebrand Salvat, autor de l'estudi, assegura que aquest pessimisme s'arrossega des del 2018 a conseqüència de tres factors clau: la situació política que es viu a Catalunya, la conjuntura econòmica que existeix a escala global i la manca de polítiques econòmiques per part de les administracions.

L'estudi també ha constatat la manca de confiança que tenen els empresaris reusencs cap a la Cambra de Comerç. Una veritat sobre la qual l'entitat no s'amaga i assegura que ja estan treballant perquè la cambra esdevingui un lobby real i no només sobre el paper.

No obstant això, la part positiva d'aquest radar el trobem en l'augment de confiança dels empresaris cap al territori. Un fet al qual l'entitat també s'hi ha volgut sumar i assegura que a partir d'ara la cambra tindrà una major presència no només a Reus, sinó al conjunt del territori.

Notícies relacionades