Back to top

Sense incidents el primer dia de reobertura de les escoles

Daniel Recasens, el regidor d'Educació de l'Ajuntament de Reus valora molt positivament el primer dia de represa de l'activitat als centres escolars. Assegura que no hi va haver cap incident i aplaudeix la tasca titànica dels equips docents.
Daniel Recasens

Daniel Recasens assegura en una entrevista a Canal Reus que la jornada atípica d'aquest dilluns no es pot considerar un retorn a les aules, perquè realment han estat molt pocs els alumnes que han tornat als centres escolars.

Respon als sindicats, que aquest dilluns titllaven el fet de reobrir portes com de temeritat sanitària i que bé es podia haver esperat 19 dies que falten per enllestir el curs. Diu el regidor d'Educació de Reus que "cadascú ha de jugar el seu paper, i els sindicats també" però insisteix que "no s'ha posat en perill ningú i aquí també hi ha una emergència educativa". Rabla que la decisió no ha estat en cap cas improvisada i que els equips que l'han pres han estat analitzant i estudiant tots els escenaris. 

Recasens aplaudeix la tasca dels equips directius de les escoles que han posat a punt els centres per atendre els alumnes que vagin a classe.

Entrevista completa

Paraules clau:

Notícies relacionades