Back to top

Infinit, el festival musical de tributs arriba a Reus

Del 7 al 10 de setembre la ciutat acollirà les versions de Lady Gaga, Nirvana, Tina Turner o Michael Jackson.
Infinit, El festival musical de tributs arriba a Reus

Reus acollirà el primer gran festival de tributs musicals que se celebra a Catalunya. Amb el nom d'Infinit, aquesta proposta tindrà lloc del 7 al 10 de setembre a les instal·lacions de FiraReus. El Festival reunirà a algunes de les millors bandes de tributs que hi ha en el panorama nacional i europeu. Artistes com Lady Gaga, Michael Jackson, Tina Turner o Nirvana tindran el seu particular homenatge en aquesta proposta.

Segons expliquen els organitzadors, Infinit vol reunir aquelles persones que desitgin fer un recorregut per la història de la música a través de les bandes que més els han marcat. El Festival acollirà també la 'Fira de la Música' i un conjunt d'activitats paral·leles dirigides a tots els públics.

Joan Carles Borrell és el director del festival i ha explicat que "l'oferta a Reus necessitava complementar-se d'alguna cosa així, d'un festival una mica massiu, estem parlant de 2.500 persones cada dia, que realment portes qualitat en el sentit de donar cobertura a diferents gèneres de música".

Paraules clau:

Notícies relacionades