Back to top

Inici brillant del Reus B Cambrils a Tercera Divisió

El filial del Club de Futbol Reus Deportiu, el Reus B Cambrils, està fent un inici brillant en el seu debut a Tercera Divisió. Després de 7 jornades, l'equip roig-i-negre ocupa la quarta posició i se situa en posicions de play off d'ascens. Aquest darrer cap de setmana, el conjunt de Lluís Albesa va guanyar 0 a 1 al camp de l'Europa, un històric del futbol català.
Inici brillant del Reus B Cambrils a Tercera Divisió

Si ara mateix s'acabés la lliga, el Reus B Cambrils jugaria el play off d'ascens per pujar a Segona Divisió B. El filial roig-i-negre se situa a la quarta posició de Tercera Divisió amb 14 punts després de guanyar aquest cap de setmana a l'Europa per 0 gols a 1.

El conjunt de Lluís Albesa està signant un inici brillant de temporada amb 4 victòries 2 empats i tan sols 1 derrota. Un registre impecable tenint en compte que es tracta d'un equip recent ascendit de Primera Divisió Catalana. Els cambrilencs estan sorprenent a tothom i ja s'han enfrontat a altres equips històrics del futbol català com el Vilafranca o el Gavà. A més, mantenen una estadística formidable a casa. Des de fa més d'una temporada el Reus B Cambrils no perd a casa.

Ara per ara, l'objectiu del club és mantenir-se a la zona tranquil·la de la classificació de Tercera Divisió però qui sap si es continua amb aquesta ratxa es pot somiar en un play off a Segona Divisió B.