Back to top

Inici impecable del Mare Molas CFS

El Mare Molas de Futbol Sala és el nou líder de la Divisió d’Honor Catalana després d’haver guanyat aquest cap de setmana a l’Hospitalet per 4 a 3, amb un gol aconseguit a només 14 segons pel final.

El Mare Molas Club de Futbol Sala s’ha col•locat com a líder de la Divisió d’Honor Catalana de futbol sala després de guanyar aquest cap de setmana a l’Hospitalet per 4 gols a 3. El gol de la victòria local l’ha fet Juanito, a falta de 15 segons per acabar el partit, desfent l’empat a tres de l’elecrònic.

D’aquesta manera, els jugadors del Mare Molas somien amb el títol tot i ser un equip nou en la categoria, mentre que l’objectiu del tècnic és ben diferent. El partit s’ha jugat al pavelló Olímpic Municipal, seu dels partits del Mare Molas com a local. Aquesta, serà la nova casa del conjunt reusenc com a local, on també realitzarà un dels dos entrenaments setmanals, per concessió de l’Ajuntament i l’empresa municipal Reus Esport i Lleure.

Un fet que pot ajudar en la preparació de l’equip per tota la temporada. Per aconseguir la permanència, el tècnic creu que és clau que el pavelló s’ompli d’aficionats, i fa una crida per la gent que vulgui gaudir de futbol espectacle. El Mare Molas jugarà el proper partit al pavelló de l’Amposta, desè a la classificació.