Inici prometedor

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu La Fira ha començat amb bon peu la pretemporada. El conjunt d'Enrico Mariotti ha disputat aquest cap de setmana dos amistosos i els dos els ha guanyat. Dissabte va vèncer a l'Alcoi per 5 gols a 3 mentre que el dia abans va disputar la primera jornada de la Lliga Catalana. Els reusencs es van imposar al Lloret per 5 a 2.

La primera jornada del Reus Deportiu La Fira a la Lliga Catalana ha servit per veure el retorn d'Albert Casanovas al Palau d'Esports. Com també gaudir dels nous roig-i-negres Pedro Henriques, Marc Torra i Alex Rodríguez. Precisament, aquest últim ha estat el primer en inaugurar el marcador amb una potent canonada al minut 8 de partit. Tot just després, Raül Marín ha tingut l'oportunitat d'ampliar el marcador però ha fallat una falta directa. David Plaza ha escurçat distàncies per part del Lloret al minut 13 però Àlex Rodríguez, de nou, ha avançat el Reus amb una jugada afortunada després que la bola reboti a un defensa.

Abans del descans, l'actual campió d'Europa, Marc Torra, ha fet de les seves. El davanter, molt murri, ha robat la bola i fruit d'una genialitat ha posat el 3 a 1. A la represa, un voluntariós Lloret ha tornat a anotar però el Reus Deportiu ha reaccionat ràpidament. Els dos Marcs de l'equip, el Torra i l'Ollé, han elaborat una jugada que ha acabat amb el gol del reusenc. I qui tampoc podia fallar en el primer partit de la pretemporada ha estat Raül Marín.

El killer roig-i-negre s'ha tret l'espina de la primera part i ha batut el porter del Lloret per establir el definitiu 5 a 2. El Reus Deportiu jugarà demà dimarts a la pista del Caldes la segona jornada de la Lliga Catalana.