Back to top

Inici de temporada excel•lent per la snowboarder Núria Castan

De les 12 proves en què ha participat, Castan ha aconseguit un total de 8 victòries.
Núria Castan a Nova Zelanda

La reusenca Núria Castan ja ha iniciat la temporada, i ho ha fet a Nova Zelanda. La snowboarder milita actualment al Freeride World Qualifier, la segona competició de snowboard més important del món. Un total de 8 victòries (dues victòries en Remarks 4*, quatre victòries en Mt. Olympus 2* i dos Remarks 2) la situen actualment líder de la competició, i l'ajuden a apropar-se cada cop més al seu somni, competir al top mundial: el Freeride World Tour.

Al país oceànic Castan ha participat en un total de 12 competicions. A Ardies, la reusenca va revalidar per quart cop el triomf en aquesta prova. És doncs l' única guanyadora de la competició en la seva categoria des de l'any 2016, on hi va participar per primera vegada Des d'aquest moment fins el dia d'avui, les seves participacions en aquesta competició es compten per victòries, guanyant en la seva categoria totes les edicions.

Un lideratge doncs que li permet afrontar amb tranquil·litat les pròximes competicions. Participarà a Arcs (França), Nendaz (Suïssa), Montafon i Obergurgl (Àustria).