Back to top

Inoblidables gràcies a la Cursa Grup Oliva

La segona edició de la Cursa Grup Oliva Herois per l'Alzheimer ha recaptat més de 17.000 euros. Una xifra que supera la de l'any anterior i que anirà destinada íntegrament a l'Associació Alzheimer Reus i Baix Camp. Han estat 1.700 els corredors que han contribuït amb la causa solidària.
Sortida de la segona edició de la Cursa Grup Oliva Herois per l'Alzheimer

Un mar de samarretes corall ha inundat aquest diumenge la Plaça de la Llibertat de Reus de corredors i de solidaritat. Per segon any consecutiu, Grup Oliva ha aconseguit superar totes les expectatives amb la Cursa Herois per l'Alzheimer. Una competició que va nàixer ara fa un any amb l'objectiu de recaptar fons per a l'Associació Alzheimer Reus i Baix Camp. Enguany hi han participat un total de 1.700 esportistes i s'han aconseguit reunir més de 17.000 euros. D'aquesta manera se superar la xifra de la primera edició.

Conscienciats amb la causa, han participat a la cursa gent de totes les edats. L'esdeveniment esportiu ha servit també per fer ressò d'una malaltia que afecta vora unes 4.000 persones a la capital del Baix Camp. L'acompanyament dels usuaris afectats és claus, sent considerada una patologia neurodegenerativa que afecta d'una manera psicològica a tota la família.

La competició just coincideix la mateixa setmana en què l'Associació Alzheimer Reus i Baix Camp ha col·locat la primera pedra d'un nou centre d'atenció per als usuaris. La iniciativa ha estat possible gràcies a la Fundació Rosa María Vivar, una iniciativa del promotor de la cursa, el Grup Oliva.

Tothom qui vulgui col·laborar amb la fundació i l'associació encara és a temps de fer-ho a través de la web de l'esdeveniment esportiu, https://cursagrupoliva.com, amb un dorsal solidari que permet realitzar una donació de 5 euros per la causa.