Back to top

Introduir la música a la canalla amb el Sons de Nit de Mont-roig

L'Ermita de Mare de Déu de la Roca de Mont-roig ha estat una vegada més l'escenari del cicle Sons de Nit. El certamen se celebra durant aquest mes d'agost amb propostes per adults però també per als més petits de la casa. Aquest diumenge ha estat el torn del conte "Joan i els Instruments màgics", una proposta on els infants han pogut conèixer una trentena d'instruments musicals.
Introduir la música a la canalla amb el Petit Sons de Nit de Mont-roig

En Joan és un nen que li agrada molt la música i viu de poble en poble amb els seus pares. Un dia coneix un lutier i a través d'ell descobreix un munt d'instruments de totes les famílies musicals, a la vegada que resolt un misteri màgic. Aquest és l'argument de l'espectacle que la companyia Escalivada ha interpretat a Mont-roig en el marc del cicle Sons de Nit.

Des de fa dos anys s'inclouen espectacles pensats pels més petits al cicle Sons de Nit amb l'objectiu d'apropar la cultura i la música en directe també als infants, una proposta que ha omplert el pla de l'Ermita de la Mare de Déu de la Roca.

El cicle continuarà el proper cap de setmana amb una actuació per a públic adult el dissabte amb el Duet XY i el diumenge amb el Petit Sons de Nit, aquesta vegada amb 'El Llop cantaire dels tres porquets i la Caputxeta vermella' de la a companyia de titelles Pengim-Penjam.