Back to top

El 'Ioga en família' es consolida a Miami Platja

Cada vegada són més les persones que s'aficionen a la pràctica del Ioga. El motiu? La gran quantitat de beneficis físics i mentals que ens aporta, no només als adults sinó també als més petits. Per aquest motiu, i per tercer any consecutiu, la Platja Cristall de Miami Platja ha tornat a ser l'escenari de l'activitat 'Ioga en família'.
Una de les classes del 'Ioga en família' de Miami Platja

Malgrat que el ioga sembla una activitat destinada als adults, els professionals del sector asseguren que els infants són els grans mestres d'aquest esport. De fet, asseguren que són tants els beneficis que ens aporta que cada vegada són més les escoles que introdueixen la pràctica del ioga en el seu dia a dia. 

"S'està començant a veure que si cada dia es fan 5 minuts de respiracions, s'aconsegueixen molts beneficis en l'àmbit de la concentració", explica la professora de ioga, Núria Montoya, la qual assegura que això es tradueix en "un augment de les notes".

Un esport de moda que també s'ha convertit en un estil de vida per a moltes famílies. I això ho saben molt bé a Miami Platja. Per aquest motiu, i durant els últims 4 anys, la Platja Cristall ha estat l'escenari de l'activitat 'Ioga en família'. Una manera diferent de crear sinergies entre pares i fills a través de l'esport.

Més de 200 persones han gaudit enguany del 'Ioga en família'. Una activitat que tancarà les seves portes el pròxim dilluns 26 d'agost.

Paraules clau: