Back to top

Ismael Fernández buscarà la primera medalla al Campionat d'Espanya júnior de Taekwondo

El taekwondista del gimnàs Koryo de Reus Ismael Fernández viatjarà aquest cap de setmana a Pontevedra en busca d’una medalla al campionat d’Espanya Júnior. Una empresa difícil, ja que aquesta serà la seva primera participació com a júnior.

El taekwondista reusenc Ismael Fernández disputarà el campionat d’Espanya Júnior de Taekwondo a Pontevedra aquest cap de setmana. El jove del gimnàs Koryo ja ha aconseguit el campionat de Catalunya júnior i és campió d’Espanya cadet i per equips.

Un gimnasta que es veu preparat físicament per intentar guanyar. Amb 15 anys, aquest és el seu primer curs com a júnior, i es trobarà amb noi d’un o dos anys més grans. Per això, l’Ismael creu que serà molt difícil la victòria. L’Ismael és un dels 8 joves Taekwondistes que compta amb beca al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat aquest curs.

El CAR permet que aquest jove tingui una rutina basada en els estudis i el taekwondo, amb l’objectiu de preparar a ell i els seus companys per intentar arribar al més alt d’aquest esport. Un or a l’estatal júnior per part de l’Ismael seria un premi més per un gimnàs ple d’èxits com el Koryo de Reus, que també compta a les seves files amb per exemple Laura Bareas, medalla de bronze a la Copa del Rei de Tècnica Júnior i tres vegades campiona d’Espanya.