Back to top

Ja et pots preinscriure al BATX de l’Escola Puigcerver

Fins el 24 de maig es poden realitzar les preinscripcions
puigcerver

L’Escola Puigcerver ha obert el període de preinscripcions de Batxillerat fins dijous dia 24 de maig. Ofereix tres modalitats: científic i tecnològic, humanitats i ciències socials i d’arts, disseny i arts plàstiques.

Únic centre concentrat de la demarcació en oferir el Batxillerat Artístic

Un dels valors afegits de l’Escola Puigcerver és la possibilitat de realitzar-hi tots els estudis des de P3 fins a BATX. Enguany s’ha inaugurat la modalitat de Batxillerat Artístic, cosa que possibilita que l’alumne no ha de marxar de l’Escola si pretén cursar aquests estudis.

Una modalitat que s’ha afegit a les que ja oferia l’Escola: el batxillerat en Ciències i Tecnologies i el de Humanitats i Ciències Socials.

Formar-se per a la universitat

L’objectiu del BATX a l’Escola Puigcerver és el de formar persones madures per assolir amb èxit el repte de la Universitat i de la vida laboral. 

Mitjana dels darrers 5 anys:

85 % d’aprovats a 2n de BATX, dels que el 94 % han aprovat la Selectivitat en primera convocatòria. 

selectivitat


A diferència d’altres centres, l’Escola estableix itineraris personalitzats per a cada alumne en funció dels estudis posteriors i les seves característiques personals i acadèmiques.

Per a saber-ne més

Tots els pares i estudiants que vulguin inscriure’s o sol·licitar més informació ho poden fer a través dels diversos canals de l'Escola: web, xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram), o dirigint-se al mateix centre  (Carrer Astorga, 13 Reus)

Notícies relacionades