Back to top

Ja es pot visitar El Tomb de Reus online

El Tomb de Reus crea un 'marketplace' que permet comprar, reservar i encarregar online als seus establiments
tomb

D'acord amb la futura llei dels BID-APEU, que està avançant més lenta de l’esperat inicialment, El Tomb de Reus porta mesos treballant en que el centre de Reus esdevingui una de les tres primeres APEU (àrea de promoció econòmica urbana) de Catalunya.
 
A causa de la inesperada crisi del Coronavirus, moltes empreses i organitzacions s’han vist obligades a adaptar-se ràpidament a la nova situació econòmica que s’ha presentat.

En el cas de  l’associació comercial de la ciutat de Reus, han aprofitat l’ocasió per avançar un dels projectes que formava part de l'APEU i que estava previst per més endavant: la creació d’un marketplace innovador dissenyat per ser digital i presencial a la vegada.

Cercador de productes 

A la nova web de El Tomb de Reus s’hi pot trobar un cercador classificat en diferents categories de productes i serveis que, a més de comprar, permet fer encàrrecs i reserves, pensant especialment en el sector de l’alimentació i la restauració, aquest últim greument afectat per la crisi sanitària.

Amb el llançament d’aquesta web, El Tomb de Reus convida a donar-se d’alta a tots els associats actuals i a empresaris/es de la zona que encara no en formin part.
 
Aquest Marketplace, encara en fase de proves, ja es pot visitar a www.eltombdereus.online.

Adaptació del comerç local

Aquesta nova plataforma encara no està totalment operativa, però davant la greu situació que està vivint el comerç local, s’ha optat per obrir-la amb la finalitat que els comerços de la ciutat puguin navegar-hi i, si arriba el cas, adherir-s’hi l’abans possible.

El Tomb de Reus ha creat un ens gestor que s’encarrega de la gestió integral del Marketplace, des de la creació dels establiments a la plataforma, la pujada dels articles, la gestió dels estocs, l’atenció directa amb els clients i usuaris, la gestió de les comandes i els enviaments i tota la gestió del màrqueting i la comunicació.

El Tomb de Reus, a través d’aquest ens gestor, assumeix la responsabilitat de liderar el projecte, de gestionar-lo i de donar el màxim suport a tots els seus associats.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades