Back to top

Javi Torrente, de Cambrils al Mundial de Perruqueria de Yokohama

El barber cambrilenc Javi Torrente acumula nombrosos reconeixements i premis a les espatlles. Recentment, se suma al reguitzell de proeses la selecció per l'Organització Nacional de Bellesa espanyola per participar al Mundial de Perruqueria 2021 al Japó.

Javi Torrente i tisores és un binomi d'èxit. Ara, aquest barber cambrilenc vol demostrar-ho mundialment al Mundial de Perruqueria 2021, que se celebrarà a la ciutat japonesa de Yokohama. Torrente ha estat seleccionat per participar en l'equip espanyol, liderat per Rebel Professionals.

Es tracta d'un esdeveniment organitzat per l'Organisation Mondiale Coiffure, que aplega als millors barbers i perruquers del planeta i que enguany tindrà lloc al mes de setembre. Malgrat que encara queden mesos per la gran cita, Javi Torrente haurà de fer un entrenament específic per anar a la ciutat nipona amb la possibilitat d'assolir posicions de podi. Per això, des d'ara fins a l'arribada del certamen, Torrente haurà d'assistir setmanalment a València per reunir-se amb l'equip de Rebel Professionals, que seran els seus companys de competició. Un cop al Japó, el barber cambrilenc haurà de demostrar les seves habilitats amb unes tisores a la mà per dur a terme un tall clàssic, l'especialitat per la qual competirà.

De fet, el tall a tisora és l'emblema de Torrente, que reconeix que aquest tipus de tallat el permet desenvolupar la seva creativitat, més que no pas un tall a màquina. De fet, aquest barber sempre ha estat ferm defensor de l'afaitat de barberia i de tot el procés que engloba aquest servei.

Javi Torrente, reconegut nacionalment

Es tracta d'una notícia que ha arribat per sorpresa a la barberia cambrilenca, que encaixa aquesta selecció enmig de la pandèmia del coronavirus. Ara bé, Torrente està habituat a competir, fins al punt d'haver-se endut diversos reconeixements nacionals, com ara el de millor barber amb tall amb barba de l'American Barber Battle. A més, també ha estat al capdavant d'iniciatives solidàries que han acabat arrelant a Cambrils, com és el cas del projecte 'Deixa't prendre el pèl', a favor de diverses entitats a favor de la investigació mèdica.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades