Jesús Olmo guia el Reus a la victòria

ADRIÀ MORTE

El Club de Futbol Reus Deportiu ha guanyat per la mínima, 1 a 0, a l'Atlètic Balears. Una victòria patida però que serveix per continuar en la lluita per la primera posició. Els homes de Natxo González s'han avançat rapidament al marcador però el conjunt visitant ha plantat cara. De fet, podrien haver sortit vius de l'Estadi Municipal.

Qui li diria a Jesús Olmo que el seu primer gol amb la samarreta del Club de Futbol Reus Deportiu serviria per donar 3 punts vitals en la lluita pel liderat. El central ha caçat una pilota dins de l'àrea en el minut 6 de partit i gràcies a un rebot d'un defensa l'esfèric ha acabat entrant a porteria. Un gol celebrat de manera multitudinària per gairebé tota la plantilla roig-i-negra que s'ha acostat a la banqueta. Però, quan tot semblava un conte de fades, Dinis s'ha lesionat i ha entrat pel seu lloc Moyano. A partir d'aquest moment, el Reus s'ha desinflat i l'Atlètic Balears ha començat a apretar de valent.

L'equip de les illes ha tingut diverses ocasions per empatar el partit però s'ha topat amb Edgar Badia i el propi poc encert de cara porteria. A la segona part, l'àrbitre ha anulat un gol a Fernando per fora de joc. Poc després, Edgar Hernández, que ha entrat pel davanter andalús ha fallat una ocasió davant del porter rival després d'una magistral passada de Vítor. El portugués també ha pogut eixamplar distàncies en el marcador i Alex Colorado, com és habitual, també s'ha deixat veure per la porteria de l'equip contrari.

El Club de Futbol Reus Deportiu veu la llum després de la dura derrota davant del Sabadell. El proper rival dels roig-i-negres, el València Mestalla.