Back to top

Joan Carreras dóna veu als supervivents de Txernòbil

El Teatre Fortuny ha escoltat les històries dels testimonis que van viure l'explosió de la central nuclear de Txernòbil el 1986.
Joan Carreras i l'espectacle 'Rèquiem de Prípyat'

El Cicle Grans Mestres ha impactat un cop més els espectadors del Teatre Fortuny amb l'espectacle documental 'Rèquiem de Prípyat', una de les peces més destacades d'aquesta setena edició.

Tribut als petits actes heroics

El reconegut actor Joan Carreras ha narrat a través d'un únic personatge les històries de diversos testimonis que van viure i sobreviure a l'explosió radioactiva de la central nuclear de Txernòbil el 1986. 'Els testimonis es mereixen un tribut per les seves petites heroïcitats que van ajudar a salvar una part de la humanitat', explica l'actor Joan Carreras.

El reconegut actor Joan Carreras

Fugir de la morbositat

Amb aquesta peça, el Cicle Grans Mestres ha volgut defugir la dimensió més epidèrmica i ha volgut ser objectiu amb els relats dels testimonis. El seu director, en Francesc Cerro-Ferran, explica que, per copsar tota aquesta reflexió, s'ha basat en veus reals de testimonis i ha fugit de la morbositat dels fets.

Aquest és el segon espectacle d'aquesta setena edició que té per objectiu fer una mirada reflexiva a l'època actual a través de propostes inèdites.

Paraules clau:

Notícies relacionades