Back to top

Joan Maria Artigau abandona Junts per Cambrils

El fins ara número 3 de Junts per Cambrils, Joan Maria Artigau, estaria en desacord del repartiment de regidories entre els partits que formen part del govern local.
Joan Maria Artigau

No ha passat una setmana des de la constitució del nou Ajuntament i a Cambrils, ja s'ha viscut la primera esquerda política. Concretament, es tracta d'una crisi a Junts per Cambrils, partit que ja no comptarà amb Joan Maria Artigau a les seves files. Així ho ha fet públic el partit mitjançant un comunicat, en el que anuncien que el fins ara número tres de la llista postconvergent abandona el grup municipal.

Fonts del partit apunten que el malestar ve de lluny, des de l'anunci del repartiment de les regidories entre els tres partits que conformen govern a la localitat. Les negociacions entre les tres forces han atorgat Turisme, Serveis Generals i Medi Ambient i Protecció Ciutadana. Unes àrees que segons les fonts properes al partit, no haurien acabat de fer el pes a Artigau, qui reclamava conservar Urbanisme, una cartera que durant els darrers quatre anys, ha estat de PdeCat. Davant d'aquesta situació, el cap de llista de Junts per Cambrils, Lluís Abella, puntualitza que des del seu grup municipal s'ha prioritzat pel municipi i en cap cas per interessos personals.

De fet, asseguren que Artigau 's'ha tancat en banda al no conservar Urbanisme' i 'no ha acceptat la negociació que es va dur a terme entre els tres partits'. Les primeres mostres de malestar per part del fins ara regidor d'Urbanisme i candidat independent van ser comunicades ara fa una setmana, en presència de representants comarcals del partit. Ahir, el comitè local va acceptar la seva decisió i renúncia de la seva adscripció al grup municipal, però alhora, li reclama l'acta de regidor. En cas que acceptés retornar-la, M. Lluïsa Gené podria ocupar el seu lloc.

Notícies relacionades