Back to top

Joan Oliver: "Es vol destrossar el futbol català"

El màxim accionista del CF Reus carrega contra les institucions polítiques i esportives espanyoles. Oliver explica que la Federació Catalana i el seu president estan sotmesos a una gran pressió.
joan oliver

Més enllà de la resposta respecte l'expedient disciplinari per desplegar una gran bandera catalana, Joan Oliver ha aprofitat per carregar i criticar amb duresa les institucions polítiques i esportives d'Espanya. El màxim accionista roig-i-negre, sense pèls a la llengua, ha assegurat que ens trobem en "un context on es vol destrossar el futbol català" i que això és "un pla determinat". Oliver ha afegit que té "moltes proves i senyals" que demostren aquest fet.

Segons Joan Oliver, la decisió d'obrir un expedient disciplinari al CF Reus per exhibir una gran bandera catalana "no és una casualitat" ja que això "forma part d'un intent deliberat de destrossar el futbol català". El dirigint roig-i-negre ha comentat que "els primers objectius són els 5 clubs catalans que juguem a la Lliga de Futbol Professional".

Ara per ara, el Club de Futbol Reus no ha rebut cap mostra de suport de cap equip català del futbol professional. Pel que fa a la Federació Catalana, si que hi ha hagut contactes però Joan Oliver no vol posar pel mig la institució catalana ja que assegura que "la Federació Catalana i el seu president estan sotmesos a una notable pressió".

Paraules clau:

Notícies relacionades