Back to top

El Joan Petit s’acomiada amb una recaptació de més de 55.000 €

La capital del Baix Camp ha batut un rècord en la xifra destinada a la investigació del càncer infantil. Mai cap seu havia reunit tants diners.
Imatge de l'acte de cloenda de l'any 'Joan Petit Nens amb Càncer'

L'efemèride 'Joan Petit Nens amb Càncer' s'ha acomiadat aquest dilluns de la capital del Baix Camp després de passar gairebé un any instal·lada a la ciutat. Reus ha estat amfitriona d'aquesta iniciativa solidària durant l'any 2019, i ara ha arribat el moment de passar el relleu a una nova població.

Vilafranca del Penedès és la seu escollida pel 2020. Difícil però serà igualar la xifra que s'ha recaptat enguany, destinada íntegrament a la investigació contra el càncer infantil. En un acte de cloenda a les instal·lacions del Reus Deportiu, s'ha donat a conèixer aquesta dada rècord: 56.000 euros, quan la mitjana estava amb 20.000.

'Joan Petit' mai oblidarà Reus

Tots els objectius de 'Joan Petit' s'han complert amb èxit. Són pocs els reusencs i les reusenques que no s'han topat amb l'urna i el gegantó, elements més característics de la iniciativa, durant aquests onze mesos.

Entitats esportives, associacions de veïns, escoles i gran part de la ciutadania han mostrat la seva generositat, i com a mostra representativa d'aquest fet, el Taller Baix Camp ha volgut fer un últim donatiu de 100 espelmes amb el logotip de la 'Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer' a la nova seu.

Imatge dels 'nanos' del Taller Baix Camp i del gegantó de 'Joan Petit'
Imatge dels 'nanos' del Taller Baix Camp i del gegantó de 'Joan Petit'

El centre ocupacional de l'entitat ha construït també dos 'nanos', que passaran a ser  elements representatius del Taller a partir d'ara.

Notícies relacionades