Back to top

Joan Petit, el torneig dels somriures

Més de 400 nens i nenes d'arreu de Catalunya han participat en la 19a edició del Torneig Joan Petit Nens amb Càncer. Les instal•lacions del Reus Deportiu han estat la seu d'aquesta competició, on s'hi han pogut veure les categories inferiors dels millors equips de l'OK Lliga. S'han recaptat 30.000 euros en benefici a la lluita contra el càncer infantil.
Imatge de la 19a edició del Torneig Joan Petit Nens amb Càncer

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Després de passejar el gegantó durant mesos per tots els esdeveniments municipals de la ciutat, el Torneig Joan Petit Nens amb Càncer ha estat l'acte estrella d'un moviment que ha aconseguit captivar tots els reusencs i les reusenques. Des del mes de març els ganxets col·laboren activament en la lluita contra el càncer infantil gràcies a la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer. Una iniciativa que cada any escull una població catalana per ser-ne l'amfitriona, i enguany ha triat Reus.

El club roig-i-negre doncs s'ha vestit de gala per rebre una competició d'hoquei base que ha citat a la capital del Baix Camp més de 400 nens i nenes. Partits, activitats dirigides, sortejos i dinar per a tothom en una jornada que ha permès reunir al Palau d'Esports a les categories inferiors dels millors equips d'hoquei de Catalunya.

La diada s'ha iniciat a les deu del matí amb la recepció dels 43 conjunts participants. Una festa que s'ha allargat fins a les sis de la tarda amb la cloenda. Comiat emotiu amb la padrina del Torneig, la padelista reusenca Ariana Sánchez que ha donat pas als últims actes que s'organitzaran abans que el Joan Petit canviï de ciutat.

Els diners totals recaptats sumant aquest 1 de juny han estat 30.000 euros. S'ha aconseguit doblar la xifra de qualsevol edició anterior. Així ho ha explicat a Canal Reus Televisió el coordinador de totes les activitats del Torneig Joan Petit Nens amb Càncer, Jordi Salvadó.

El president de la fundació, en Joan Torner ha apuntat que "Un nen que avui està jugant en aquest torneig està fent un homenatge al petit Joan, que un dia va estar a l'hospital afrontat una malaltia tan dura com aquesta".

El pàrquing del Reus Deportiu en el 19è Torneig Joan Petit Nens amb Càncer

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Notícies relacionades