Back to top

Joaquim Calatayud serà diputat del Parlament de Catalunya

Es preveu que l'alcalde de les Borges del Camp i actual president del Consell Comarcal del Baix Camp signi l'acta de diputat en els pròxims dies. Aquest dimecres a les 20.30h el programa La Comarcal entrevista a Calatayud i a la futura presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa Abelló.

L'alcalde de les Borges del Camp, Joaquim Calatayud, serà diputat del Parlament de Catalunya. Així ho han assegurat a Canal Reus fonts pròximes a Calatayud, qui també ha estat president del Consell Comarcal del Baix Camp durant els últims 10 anys.

Calatayud anava en cinquena posició a les llistes de Junts a Tarragona i, en principi, es quedava fora del Parlament, ja que el partit només va aconseguir quatre diputats a la demarcació.

No obstant això, els recents moviments a les files del partit, com l'entrada d'Eusebi Campdepadrós a la Generalitat i Teresa Pallarès com a nova delegada del Govern al Camp de Tarragona, han provocat que Joaquim Calatayud ocupi, de manera definitiva, l'acta de diputat al Parlament de Catalunya.

Una dècada presidint el Consell Comarcal del Baix Camp

Joaquim Calatayud va començar la seva carrera política sent regidor de Convergència i Unió a les Borges del Camp l'any 1995 i, a partir del 2007, fou elegit alcalde del municipi, que encara lidera en l'actualitat.

A banda d'ocupar l'alcaldia de les Borges del Camp, Calatayud ha combinat aquest càrrec amb el de president del Consell Comarcal del Baix Camp des de 2011 fins a l'actual legislatura, en què Junts i ERC es reparteixen la presidència de l'ens comarcal.

Així doncs, a partir de mitjans de juliol, està previst que ERC-AM lideri la presidència del Consell Comarcal del Baix Camp amb Rosa Abelló al capdavant.

Entrevista amb Joaquim Calatayud i Rosa Abelló aquest dimecres a les 20.30h a Canal Reus

Paraules clau:

Notícies relacionades