Back to top

Jocs, platja i molt futbol sala al campus del CFS Laguna

Els amants del futbol sala poden gaudirde les vacances millorant la seva tècnica amb l'esfèrica al campus de futbol sala del CFS Laguna de Cambrils.
CFS Laguna

Nens i nenes de Cambrils s'han apuntat al campus d'estiu del Club de Futbol Sala Laguna somiant ser com els seus referents, els jugadors del masculí que recentment han ascendit a tercera divisió. 

En aquest l'objectiu principal és la tecnificació tant de jugadors com de porters mitjançant jocs, partits, i entrenaments per a nens dels 5 als 14 anys. Els entrenadors organitzen cada dia un entrenament diferent, per tal de treballar i perfeccionar diferents tàctiques. Així doncs, sempre amb la pilota als peus els esportistes milloren la seva coordinació amb l'esfèrica, les tècniques de xut i les passades. A més a més, tots els dimecres van a la platja. 

Tant els jugadors de futbol sala o com els nens i nenes de la demarcació que volen provar aquest esport tenen cabuda en aquest campus. Els entrenadors treballen per grups d'edat i no tenen l'experiència en compte, així, els joves aprenen uns dels altres.

Una vintena de nens ja han gaudit de les dues primeres setmanes d'activitats. Fins al 2 d'agost els amants del futbol sala tenen l'oportunitat de gaudir d'aquest esport a l'estiu.

Paraules clau: