Back to top

Jordi Garcia resta importància a la Lliga Catalana

El Reus Deportiu Miró disputa aquest divendres, a les nou de la nit, el segon test de competició catalana contra el Club Patí Voltregà. El tècnic roig-i-negre, però, ho té clar: l'objectiu és la Supercopa d'Espanya d'Hoquei Patins.
Imatge d'un entrenament del Reus Deportiu Miró

Van guanyar al Calafell per 3 a 0, i es van endur la victòria també en la visita a l'Olímpic de Vic. El Reus Deportiu Miró ha començat la pretemporada amb bon peu, i aquest divendres vol tornar a demostrar a l'afició que l'equip és seriós.

Tot i que la plantilla ja s'ha classificat per als quarts de final, una victòria davant el Voltregà permetria a l'equip situar-se primer en fase de grups de la Lliga Catalana. La victòria se'ls hi va resistir l'any passat amb la derrota contra el Lleida a semifinals. Enguany, la competició catalana es disputa a Vic, dilluns i dimarts vinent amb els quarts, divendres amb les semifinals, i diumenge amb el partit decisiu.

El Reus però encara no coneix el rival de la primera eliminatòria. A l'equip però no li preocupa aquest fet, ja que la Supercopa és el seu objectiu principal. Es disputarà a Igualada els dies 14 i 15 de setembre.