Back to top

Jordi Just: 'La Cambra necessita mirar a les comarques per ser més forta'

Jordi Just, candidat a la presidència de la Cambra de Comerç de Reus amb la plataforma #TotsSomCambra, visita els estudis de Canal Reus per explicar la seva proposta per a l'ens supracomarcal
Jordi Just: 'La Cambra necessita mirar a les comarques per ser més forta'

Jordi Just, un dels candidats a presidir la Cambra de Comerç de Reus a partir del 2019, ha passat pels estudis de Canal Reus per presentar la plataforma #TotsSomCambra i explicar les principals línies de treball de la seva candidatura.

Just, que ha defugit la polèmica de la sortida d'Enric Olesti del seu equip i la posterior incorporació a la candidatura d'Àgata Girbes, ha centrat el missatge en un dels eixos bàsics de la seva proposta: arribar a totes les comarques de l'àmbit d'actuació de la cambra reusenca. 'Hem de liderar amb la resta del territori, per fer més potent la Cambra de Comerç i Reus com a capital d'aquest espai', ha manifestat Just.

El candidat ha reforçat aquesta idea afirmant que la Cambra 'ha de mirar a les comarques, volem que hi hagi una major fortalesa territorial'. L'empresari ebrenc ha repassat l'actualitat i també ha reclamat l'estació intermodal a l'aeroport de Reus. 'Els empresaris necessiten ser competitius per això, l'estació intermodal és imprescindible per al territori'.  

Notícies relacionades