Back to top

Jornada intensiva de dansa per cloure l'Any Roseta Mauri

Desenes d'activitats han omplert l'Any Roseta Mauri, un projecte que ha volgut reconèixer la trajectòria professional de la ballarina més internacional de Reus. La cloenda ha tingut lloc aquest diumenge amb activitats com un col·loqui, una master class i diverses actuacions.
dansa per cloure l'any roseta mauri

Un col·loqui, una master class i diverses actuacions de dansa, tant clàssica com contemporània, han servit per posar el punt i final a un any dedicat a la ballarina Roseta Mauri, qui va ser primera ballarina de l'Òpera de París.

Des de l'organització es fa un balanç positiu de l'Any Roseta Mauri i es valora, sobretot, el fet d'haver pogut apropar la dansa a públics poc habituats a aquesta disciplina artística.

Actes de cloenda

La master class, a càrrec del coreògraf Andrew Mcnicol, o el taller teoricopràctic de mans de Yoshua Cienfuegos, han estat dos dels actes més participatius de la jornada de cloenda, juntament amb un col·loqui. La ballarina i mestra Lola de Ávila va valorar com veu actualment el sector professional dels ballarins i ballarines, afirmant que "aquí hi ha moltes escoles, molt talent... però pocs espais professionals on ballar".

Les actuacions de dansa clàssica i contemporània van arrodonir una intensa jornada dedicada a la Roseta Mauri, la ballarina més internacional de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades