Back to top

José Guillen s'endú la Volta de Tarragona

SILVIA ANDREO

José Guillen ha estat el guanyador dela Voltaa Tarragona. La tercera etapa de la prova ciclista de89 kmha passat aquest diumenge per Reus després de fer-ho per Vila-seca i Tarragona.
L’organització va recuperar l’any passat aquesta volta després de 4 anys sense fer-se i ha comptat amb una participació de 180 corredors d’arreu de l’estat.

José Guillen s’ha emportat la volta. Els 13 primers corredors han acabat amb el mateix temps però Guillén s’adjudicat la victoria per posicions. S’havia col.locat líder a la segona etapa. També ell s’ha fet amb el maillot de la regularitat. Segon ha acabat el tarragoní Guillem Castañeda, del mateix equip el Guimon Cycling, i que també s’ha classificat com a primer corredor provincial. Ricard de Miguel del Lizarran Reus ha completat el podi.

Inocencio Serra ha estat el campió de l’última etapa. El cliclista ha arribat a meta sol 22 segons per davant de la resta. Héctor Abad ha estat el segon en arribar a Reus i també s’ha fet amb una copa al ser el millor de les metes volants.
En sprints especials Marc Martínez ha estat el primer i per equips el Gandia Renault ha estat el guanyador. La volta a Tarragona ha comptat enguany amb la participació de 180 corredors, uns 50 ciclistes més que l’any passat.

Una volta en la que manen els homes. Només una dona s’ha atrevit enguany, i  fet la primera etapa entre Vilaseca i la Pineda que es realitza per la nit. La darrera jornada de la prova ha sortit de Reus a les 11 del matí ha travessat Les Borges, Alforja, Vilaplana, el Coll de la Batalla La Selva o Alcover per tornar a Reus, als voltants del mercat central.
La calor ha estat un problema per els ciclistes, sobretot dissabte per pujar el coll de l’Illa. L’organització va recuperar l’any passat aquesta volta a Tarragona després de 4 anys sense fer-se.