Back to top

Josep Cuerba: "No he parlat amb Onolfo"

El regidor d'esports de l'Ajuntament de Reus, Josep Cuerba, assegura que l'expropietari del CF Reus, Clifton Onolfo, no ha parlat mai amb ell. També s'ha mostrat obert a escoltar propostes per una possible refundació del club roig-i-negre.

En l'enèsim capítol per saber què ha passat amb el CF Reus, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, Pep Cuerba, ha donat el seu punt de vista dels fets en una entrevista al Cercle Central.

Assegura que les promeses d'Onolfo eren inexistents, ja que l'administrador concursal no tenia constància del que el nord-americà assegurava que estava fent. El regidor subratlla que Onolfo només es va intentar posar en contacte amb ell a través dels mitjans i que mai hi ha hagut una conversa entre Cuerba i el ja expropietari del club.

cuerba

Haver salvat el futbol base a través de la Fundació era important pel consistori, tot i que creuen que els hi falta un referent en forma de primer equip.

Precisament, Cuerba s'ha mostrat obert a escoltar propostes per una possible refundació del club i si n'apareix alguna de factible, des de l'Ajuntament s'escoltarà i es mirarà d'ajudar-los en tot el que sigui possible.

Paraules clau:

Notícies relacionades