Back to top

Joves del Baix Camp que triomfen a TikTok

Coneixem 6 dels joves del Baix Camp amb més seguidors a TikTok

TikTok és una xarxa social emergent que permet realitzar, editar i pujar videoselfies musicals d'un minut, entre molts altres continguts. Ha aconseguit atrapar al públic més jove amb la seva senzillesa i les eines i efectes que ofereix per tal que els usuaris puguin editar els seus propis vídeos.


1. Ion Arenas - Reus

@ionarenas

##emojichallenge TODO EN UNO/ ALL IN 🌝 ##makeup ##emojis ##makeupemoji ##fyp ##parati

♬ Body - Megan Thee Stallion

Ion Arenas és de Reus i té 21 anys. La majoria del contingut del seu perfil a TikTok són breus vídeos de maquillatge. Tot i això, Ion també puja vídeos ballant i de caràcter còmic. Aquest jove, a part de triomfar a TikTok, també té una nombrosa comunitat a Instagram, on penja les seves fotografies de maquillatge.

2. Sheila Garcia - La Selva del Camp

@sheilagm2000

Ya no me dueles✨ Avisadme si salgo en para tii❤️ ##parati ##fyp

♬ original sound - Tristen🧃

Sheila Garcia és  de la Selva del Camp i té 21 anys. La majoria del contingut del seu perfil a TikTok son breus videos de caràcter molt variat que recull tendències del moment i es viralitzen entre el públic més jove.

3. Toufik - Reus

@toufik.lv

@yaaassinito Manifestaros☺️

♬ original sound - Ian Asher

Toufik és de Reus i té 17 anys. A TikTok hi publica continguts molt variats, entre ells reculls de tendències i curiositats del moment.

4. Yassin - Reus

@yaaassinito

Que inicial te salio?😳

♬ Sígueme dale like comparte - ♥️Aidan♥️

Yassin , un jove reusenc de 16 anys, publica  videos de temàtica variada on recull tèndencies i curiositats del moment que es viralitzen entre el públic més jove.

5. Anas Ahayan - Reus

@xanas_3

Esque es verlo y reírme yo tmb 😂 @marouanriani7 @maruudiezz

♬ original sound - Josuefr_2.O

Anas Ahayan (conegut a TikTok com @xanas_3) és de Reus. A TikTok hi publica vídeos de caràcter còmic que triomfen cada cop més entre el públic jove. De moment, els únics tres videos que ha penjat el jove s'han viralitzat i han arribat pràcticament a les 300.000 visites.

6. Nil Sánchez - Reus

@nil.sanchhez

Yes siiiiir.

♬ sonido original - Marclisio Ramirez234

Nil Sánchez és de Reus. A TikTok penja vídeos musicals sobre diferents continguts virals i interactua amb els seus seguidors. Així mateix, Nil també té una gran comunitat de 'followers' a Instagram on publica 'selfies' al seu perfil i 'stories' dels seus tiktoks, 'outfits' i vida personal. 

 


Coneixeu més TikTokers del Baix Camp o zones properes?  Envia'ns un mail a programes@canalreustv.cat

Paraules clau:

Notícies relacionades