Back to top

Juan Cámara, pólvora per l'atac roig-i-negre

El CF Reus Deportiu incorpora el primer davanter de cara el curs 2017-2018. Juan Cámara arriba cedit del FC Barcelona una temporada.
juan cámara cf reus

El Club de Futbol Reus Deportiu ha tancat el fitxatge de Juan Cámara per la propera temporada. L'atacant andalús arriba cedit del Futbol Club Barcelona B per donar més veracitat i gol al conjunt de López Garai, el principal reclam de l'afició roig-i-negra.

Un jugador molt polivalent que pot actuar tant de banda com de mitja punta. Format a les categories inferiors del Villarreal i del club blaugrana, Cámara va debutar en aquest últim amb el primer equip i fins i tot va disputar tota la temporada a les ordres de Luís Enrique. El jove jugador, de 23 anys ja sap que és ascendir de categoria. Ho va fer la temporada passada amb el Girona on va aconseguir l'ascens a Primera Divisió. L'extrem arriba a la capital del Baix Camp en busca de protagonisme. Cámara ha assegurat que el Reus és una oportunitat per crèixer com a futbolista i que li atrau el seu estil de joc.