Back to top

Juan Carlos Sánchez vol liderar la llista de Cs

L'actual portaveu del grup municipal de Ciutadans ha decidit, finalment, presentar-se com alcaldable. Així ho ha comunicat al partit que ara l'ha de ratificar. De fet, la intenció de la formació d'Albert Rivera és presentar tots els candidats a les municipals al mateix moment.
Juan Carlos Sánchez vol liderar la llista de Cs

Ciutadans és l'únic partit amb representació al consistori reusenc que encara no ha fet públic qui liderarà la llista electoral de cara les municipals del proper 26 de maig. De fet, no ho ha fet a la capital del Baix Camp ni a cap d'altra ciutat o municipi. La voluntat del partit és fer públic alhora tots els candidats a les eleccions del 26M. 

A Reus, però, aquesta casuïstica sumava una ingerència: la negativa de l'actual portaveu a fer públiques les seves intencions. Un fet que ha aixecat multitud de rumors, com el que situava Pere Lluís Huguet com a candidat o el que augurava el retorn d'Alicia Alegret a la política (ambdós han desmentit en reiterades ocasions la rumorologia). La indecisió de Sánchez també posava contra les cordes un partit que no té candidat alternatiu i que partia, fins fa pocs mesos com a mínim, com a favorit a les travesses de cara les municipals del maig. 

El sí definitiu a falta de ratificació

Ara, segons ha pogut saber Canal Reus, Juan Carlos Sánchez ha comunicat recentment a Ciutadans que vol ser el cap de cartell de cara les municipals a Reus. L'entorn de Sánchez confirma aquesta informació i assegura que s'ha posat a disposició de la formació, que fa temps que li reclama que sigui el candidat a alcalde. 

La llista que ha d'acompanyar a Sánchez, el suport del partit a la campanya a la capital del Baix Camp i fins i tot els possibles i hipotètics resultats, que condicionaran segur les formacions que poden accedir al govern, eren esculls que l'actual portaveu hauria tancat ja amb la direcció del partit. 

Ara només falta que Ciutadans ratifiqui Sánchez com a candidat, de la mateixa manera que ho ha de fer amb la resta de propostes que té sobre la taula. A falta de menys de tres mesos per les eleccions municipals i amb unes generals pel mig, és evident que costarà que la formació taronja basteixi un relat local i de ciutat pel 26M.