Back to top

Junts per Mont-roig lamenta com s'ha format el govern

Els pactes polítics del territori continuen portant cua, sobretot en aquells partits que no han acabat formant part dels nous consistoris. En el cas de Mont-roig del Camp, Francisco Chamizo, cap de Junts per Mont-roig, lamenta l'actitud que ha pres el PSC a l'hora de fer pacte amb Impulso Miami Mont-roig i el suport extern de Ciutadans.
mont-roig

Mont-roig del Camp, de la mateixa manera que tots els municipis catalans, ja té clar qui governarà el municipi. El pacte entre PSC i Plataforma Impulso Miami Mont-roig, que compta amb el suport extern de Ciutadans, no ha acabat de fer el pes a d'altres partits del municipi. És el cas de Junts per Mont-roig, que lamenta la manera com van anar les negociacions just després dels comicis electorals. D'altra banda, Chamizo assegura que malgrat haver posat sobre la taula un projecte per al municipi i haver tingut una sèrie de converses amb PSC, els socialistes no els van retornar les trucades, tot i que segons el partit, 'són la llista més transversal'.

A la vegada, critiquen Ciutadans, a qui acusen d'haver donat 'una carta blanca' als socialistes. 

Sense el suport de Junts per Mont-roig ni d'Esquerra, el PSC de Mont-roig ha escollit governar durant quatre anys en minoria, amb vuit regidors, a un de distància de la majoria absoluta.

Notícies relacionades