Back to top

Just i Olesti s'uneixen per optar a liderar la Cambra de Comerç

Els empresaris Jordi Just i Enric Olesti s'han unit en una candidatura única per presidir la Cambra de Comerç. La seva voluntat és potenciar les cinc comarques que engloba l'entitat. També apostaran per la internacionalització, la formació i el reclam de millors infraestructures.
Just i Olesti s'uneixen en una candidatura única com a alternativa a Sanromà.

Dos empresaris de la demarcació de Tarragona s'han unit en candidatura en la carrera per a la presidència de la Cambra de Comerç de Reus. De fet, fa pocs mesos, Jordi Just i Enric Olesti ja s'havien postulat com a candidats per separat.

En el seu moment ja van advertir que, com a empresaris, la seva voluntat era posar per davant els afiliats de la Cambra a tot el territori. Així, han decidit unir-se en un sol esforç. Jordi Just serà el president i el vicepresident Enric Olesti. L'empresari Jordi just ha destacat que 'la Conca de Barberà, el Baix Camp, la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat són les cinc comarques que formen part de la Cambra de Comerç de Reus i això és el que volem potenciar'.

La coincidència en les formes de treballar i aquesta mirada pel territori han estat elements claus per unir la candidatura. Tot i això, també reconeixen que la celebració de les eleccions de la Cambra de Comerç de Reus encara està a l'aire per la situació política que s'està vivint. Per la seva banda, l'empresari Enric Olesti ha reconegut que 'ens hem avançat, ja que les eleccions encara no estan convocades i ara mateix no tenim govern a Catalunya. Creiem que tindran lloc a finals d'any o ja de cara al 2019'.

Alguns dels sectors en els quals voldran incidir seran els plans industrials de la Conca de Barberà, l'enoturisme del Priorat, així com l'impuls turístic de la Ribera d'Ebre i el Baix Camp. Cal recordar que l'actual president de la Cambra, Isaac Sanromà encara no ha manifestat públicament la seva renúncia, tot i que així s'ha apuntat en el sector empresarial.