Back to top

Un jutge deixa sense efecte el tancament d'un local de Salou

L'Ajuntament de Salou manifesta la seva disconformitat amb la resolució que suspèn el tancament del local d'oci nocturn 'Tropical' efectuat per la Policia Local aquest passat cap de setmana.
Ajuntament de Salou

El Jutjat número 2 del Contenciós Administratiu ha resolt provisionalment, mitjançant interlocutòria, suspendre l’expedient de tancament del local nocturn Tropical que va ordenar l’Ajuntament davant l’incompliment reiterat de les normes sanitàries de l’esmentat local.

No obstant això, el Jutjat ha emplaçat a l’Ajuntament a un tràmit d’audiència en la qual l’administració local posarà a disposició totes les proves perquè el jutge les pugui valorar i resoldre, i que acrediten que el local no va respectar les mesures i normes dictades per les autoritats sanitàries, posant en risc la salut de les persones. 

Els altres dos locals continuen tancats

La Policia Local va clausurar la matinada de diumenge passat dos locals més. La mateixa resolució judicial els manté clausurats. L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha pronunciat en diverses ocasions apel·lant a la responsabilitat individual i col·lectiva davant el risc de contagi, i reafirma que “des de l’Ajuntament, sempre garantirem prioritàriament la salut i la seguretat de les persones i no permetrem cap activitat que la posi en perill”. L’alcalde afegia que “entre tots i totes hem de fer possible que Salou sigui un municipi sa i segur de COVID-19”.

Paraules clau:

Notícies relacionades