Back to top

El jutge d'INNOVA envia a judici el cas d'Ambulebre

Es tracta de la peça separada número 7 que investiga les pressumptes irregularitats en la contractació del servei d'ambulàncies per part d'INNOVA.
Baix Ebre

El jutjat d'instrucció número 3 de Reus envia a judici la peça set del cas INNOVA. És la que fa referència a les pressumptes irregularitats en la contractació del servei d'ambulàncies per part de l'empresa que gestiona la sanitat a la capital del Baix Camp. Segons avança el Diari de Tarragona, s'ha decretat judici oral i es dona fins al 3 de febrer a les acusacions per presentar els seus escrits.

En aquest cas estan investigats Bernardo Coslado, dirigent de l'empresa Centre d'Ambulàncies Baix Ebre i també tres exdirectius de SAGESSA. Són Enric Agustí, qui va ser director general de GINSA, l'exdirector general de SAGESSA, Lluís Nualart, i també l'exgerent Joan Maria Benet. Se'ls acusa de prevaricació, malversacio i blanqueig de capitals.

Dret públic o privat?

De nou, l'essència del cas, és el model de funcionament del holding INNOVA, que segons l'acusació, hauria d'haver-se regit per la llei de contractació pública. En canvi, en considerar-se empresa pública de dret privat, els seus dirigents gestionaven els contractes com si es tractés d'una companyia privada.

És la segona peça que el jutge envia a judici després d'haver-ho fet ja amb la peça principal.

Notícies relacionades