Back to top

Jutgen Miquel Àngel López Mallol per un presumpte delicte d'abusos a menors

Demanen 10 anys per al que va ser líder del PP a Reus, diputat al Parlament i també secretari general del Partit Popular a Tarragona. Els fets es remuntarien al 2015 i al 2016.

Segons ha avançat el Diari de Tarragona, Miquel Àngel López Mallol, qui va ser regidor del PP a l'Ajuntament de Reus, a més d'ocupar una cadira al Parlament de Catalunya i ser també el secretari general dels populars a Tarragona, està acusat d'un delicte d'abusos sexuals a una menor. Segons el rotatiu, el judici va començar a l'Audiència de Tarragona tot i que ha quedat posposat perquè el fiscal va canviar la pena proposada i la defensa va sol·licitar un ajornament del procés. 

Sempre segons la informació publicada pel Diari de Tarragona, la víctima és una noia que en el moment dels fets tenia 10 anys. Els fets haurien passat a casa de l'acusat entre el desembre del 2015 i el gener del 2016. El relat de la víctima parla de tocaments en zones íntimes de la menor. La nena, que en un primer moment no va explicar res a ningú, va acabar escrivint una nota. 

Demanen 10 anys de presó

Inicialment, la fiscalia va demanar vuit anys i mig de presó per l'acusat, però al final del judici va decidir modificar les seves conclusions i incrementar la petició de presó. Segons explica el Diari de Tarragona, a més, també demanen que durant 11 anys el processat no pugui comunicar-se amb la menor ni acostar-se a menys de 300 metres d'ella. Fixa una responsabilitat civil de 6.000 euros i que durant els pròxims 13 anys no pugui exercir cap professió que comporti contacte amb menors. 

L'advocat del defensor, Tomàs Gilabert, que també va ser regidor de l'Ajuntament de Reus, ha assegurat al Diari de Tarragona que confia plenament en la innocència de l'acusat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades