Back to top

El juvenil de futbol sala segueix endavant després del derbi contra el Nàstic

El Juvenil del Club Futbol Sala Reus ha disputa el derbi contra el Nàstic aquest cap de setmana emmarcat dins de la Lliga de 1a Divisió Juvenil. Malgrat perdre el partit 2 a 5, els reusencs segueixen endavant per guanyar aquesta competició i sumar-la als assolits aquesta temporada, com la Copa Tarragona, un torneig al qual van quedar en 1a posició.
El juvenil de futbol sala segueix endavant després del derbi contra el Nàstic

El Club Futbol Reus arribava empatat amb el nàstic en aquest partit de lliga de 1a divisió Juvenil, en un derbi vibrant. Un partit on els reusencs reconeixen que l'equip tarragoní va jugar molt bé però també s'ha de tenir en compte algunes lesions sofertes durant els últims dies abans i durant el matx. El resultat, 2 gols a 5 a favor dels tarragonins.

Ara l'equip reusenc té per objectiu guanyar la lliga i jugar el play off per també guanyar-lo i aconseguir l'ascens a Divisió d'Honor Juvenil. Una fita que volen assolir i sumar-la a la victòria en la Copa Tarragona, on sí que van guanyar al Nàstic i a la Pobla de Montornès. Gràcies a aquest triomf aquest dijous tindran l'oportunitat de disputar un partit de 16ns de final de la Copa Catalunya contra el Salou Juvenil Nacional, un equip que està dues categories per sobre dels reusencs.

Per altra banda el Club també està potenciant l'equip femení, una alineació cadet que està tenint bons resultats jugant en lliga base i a segona divisió Sènior i com a projecte per a la temporada que ve, l'entitat vol tornar a crear l'equip sènior masculí.