Back to top

El Juvenil A tasta la gespa de l'annex de l'Estadi Municipal

El primer equip en iniciar els entrenaments per afrontar la pretemporada del futbol base de la ciutat de Reus ha estat el Juvenil Aquesta primera setmana els entrenaments es centraran en preparar l'equip pel primer amistós, el qual es disputarà aquest diumenge davant la Pobla B.
pretemporada juvenil A

El Juvenil A ha començat els entrenaments per afrontar la pretemporada de la mà de Marc Carrasco, el qual s'estrena aquesta temporada com a entrenador. A més a més, completaran el cos tècnic l'exjugador Mia Guasch i Jorge Bocio. La pretemporada comença amb 29 nois, molts d'ells provenen del propi club, i tot i els canvis que s'han donat a l'entitat i que han obligat a la refundació del futbol base a Reus, han seguir confiant en el projecte. A més a més, també s'han incorporat 6 nois amb la intenció de donar un plus competitiu a l'equip. Finalment, quan s'iniciï la temporada es faran entre 22 i 23 fitxes.

La temporada passada el Reus Deportiu va perdre la categoria de divisió d'honor del Juvenil A i això va suposar que moltes de les joves promeses que jugaven a l'equip marxessin a altres clubs. Aquest any l'equip competirà al Grup 1 de preferent amb uns principis molt marcats: seguir creixent com a club i preservar els valors que sempre han acompanyat al Reus Deportiu. 

Durant la pretemporada els jugadors tenen un calendari exigent, amb 4 o 5 sessions per setmana i partits amistosos els camps de setmana, amb l'objectiu d'arribar el dia 22 amb les màximes garanties per competir. La primera posada a prova serà aquest diumenge contra la Pobla B. Aquest dijous també s'iniciaran els entrenaments pel cadet A i l'infantil A.