Back to top

Kaykun, un projecte emprenedor d'èxit

Kaykun és un projecte d'emprenedoria reusenc dut a terme per tres noies que somien en millorar la vida de les mascotes d'arreu del món a través de productues nutracèutics. La nova empresa, ubicada a Redessa, ha comptat amb l'ajuda del programa d'acompanyament emprenedor i ha guanyat diversos premis en certàmens del sector.
Kaykun, projecte emprenedor d'èxit

La Neus, l'Ester i l'Alba han creat Kaykun, una empresa dedicada al disseny, la fabricació i la comercialització de nutracèutics per millorar la qualitat de vida i el benestar de les mascotes. Els nutracèutics són el que es coneix com a suplements nutricionals.

Es van conèixer a l'empresa on treballaven, on van crear un equip de motivació i sinergisme on les tres es complementen a la perfecció i confien que podran fer arribar Kaykun a tot el món.

A la seva oficina, ubicada al recinte empresarial Redessa, és on duen a terme les tasques administratives i les proves pilot dels seus productes. Redessa, a més a més, les ha guiat i format en el procés de creació del projecte, amb el qual han guanyat diversos premis en certàmens d'emprenedoria.