Back to top

Kurt Cobain i Frank Sinatra es troben al Bravium Teatre

El Bravium Teatre ha presentat una de les produccions que està preparant per a aquesta temporada. Es tracta d'una obra que tracta el suïcidi del cantant de Nirvana, Kurt Cobain. Amb el text de Sergio Zurita "No et preocupis, ulls blaus", El director Jordi Vall endinsarà a l'espectador en plantejaments sobre la vida i la mort a través del seu protagonista però també de la mà de lafigura de Frank Sinatra.
cartell de l'obra "No et preocupis, ulls blaus" que se celebrarà al Bravium els dies 1 i 2 de juny, una funció que parla sobre la mort del cantant de Nirvana, Kurt Cobain.

Aquest divendres es compleixen 25 anys de la mort de Kurt Cobain i coincidint amb l'aniversari del succés, el Bravium Teatre ha presentat la seva pròxima producció, una funció que parla sobre els últims moments del cantant de Nirvana. Amb un text del dramaturg mexicà Sergio Zurita, Jordi Vall és qui agafa la direcció d'aquest obra que adopta com a protagonistes no només el mateix Cobain, sinó també una altra mítica figura de la música, Frank Sinatra.

"No et preocupis, ulls blaus" és una obra fictícia on Frank Sinatra s'apareix en l'imaginari de Kurt Kobain i intenta frenar els plans de suïcidi del cantant. Malgrat la ficció de la trama, l'espectacle està molt documentat, ja sigui per la disposició de l'espai com també perquè l'autor del text utilitza molts plantejaments de les cançons dels dos músics, interpretats per Carles Pitarch i Pep Lozano.

L'obra s'estrenarà al Bravium Teatre els propers 1 i 2 de juny.

Paraules clau:

Notícies relacionades