Back to top

Kurt Cobain i Sinatra a "No et preocupis, ulls blaus"

Kurt Cobain i Frank Sinatra s'han trobat a l'escenari del Teatre Bravium en una obra que tracta el suïcidi del cantant de Nirvana. Sota el nom "No et Preocupis, Ulls Blaus", el director Jordi Vall omplert el teatre reusenc d'emoció, música i alguns tocs d'humor.
escena de l'obra "No et preocupis, ulls blaus" al Bravium Teatre, una funció que parla dels moments anteriors al suïcidi de Kurt Kobain.

Frank Sinatra cantant "The best is yet to come" i sorgint màgicament davant de Kurt Cobain. Així és com comença aquesta trobada fictícia entre els dos personatges en l'obra "No et preocupis Ulls Blaus", una funció adaptada del text del dramaturg Sergio Zurita i dirigida per Jordi Vall. A través d'un diàleg brillant, Sinatra intenta evitar que Kurt se suïcidi i mentre reflexionen, els dos artistes van descobrint que, malgrat ser homes aparentment molt diferents, són molt iguals en molts aspectes de les seves vides. Carles Pitarch i Josep Lozano han interpretat aquests dos papers on han submergit als espectadors en sentiments diversos i música.

L'obra, que és una producció pròpia del Bravium, s'ha estrenat aquest cap de setmana al teatre reusenc.

Paraules clau:

Notícies relacionades