L' equip reusenc Yamalube Folch Endurance torna a guanyar les 24 hores de Catalunya de Motociclisme

D’aquesta manera l’equip reusenc Yamalube Folch Endurance celebrava ahir la victòria en les 24 hores de Catalunya de Motociclisme al circuit de Montmeló. I és que motius no els hi faltaven. La d’ahir, va ser una victòria històrica, ja que els reusencs es van imposar per vuitè cop a la prova, davant de tots els altres equips de la competició, després de completar 746 voltes i millorar el seu propi rècord de fa dos anys amb 742 voltes. Un altre punt que va fer de la d’ahir una victòria remarcable, és el fet que tots els pilots de l’equip menys un, es van estrenar ahir en el primer esglaó del podi. Tothom esperava un duel d’altura entre els dos equips més potents: el Yamalube Folch Endurance i el Suzuki Català No-Limits. No obstant, des d’un principi, els del baix camp van deixar ben clar el seu lideratge en la prova. Mentre l’equip de Suzuki patia una sèrie de contratemps amb forma d’avaries i una caiguda, l’equip reusenc rodava a un ritme molt fort arribant al punt culminant de la cursa quan David Checa feia la volta ràpida de la cursa, rodant a 1 minut, 49 segons i 846 centèsimes. A les graderies, 25.000 espectadors van ser testimonis de la dinovena edició d’aquesta dura competició de motor. El podi el van completar els equips francesos Team Endurance Hall Motos 02 de Kasawaki i el Team Sud Mance Evolution de Yamaha. Amb el triomf d’ahir, l’equip reusenc Yamalube Folch Endurance es posiciona com l’equip amb millor palmarès de la competició amb un total de vuit victòries.