Back to top

L'1 d'octubre acaba a la comissaria de la Policia Nacional

La manifestació espontània que s'ha mobilitzat després de l'acte al Mercadal ha acabat, sense incidents, davant la comissaria de la Policia Nacional a Reus, de la mateixa manera que va passar el 2 d'octubre del 2017.
Manifestació 1-O

Si a la plaça del Mercadal, aquest dimarts al vespre, s'hi han manifestat 2.000 persones, segons fonts de la Guàrdia Urbana, la mobilització posterior ha congregat encara milers de persones més. Una munió de gent ha fet el tomb de ravals i s'ha dirigit cap a la comissaria de la Policia Nacional a Reus, on ja es van mobilitzar l'endemà del referèndum d'autodeterminació per protestar contra la violència policial a Catalunya. 

Els Mossos d'Esquadra, de la mateixa manera que la setmana passada, havien preparat un ampli dispositiu per evitar incidents. Els manifestants, de fet, s'han limitat a proferir càntics contra la policia com "aquest edifici serà una biblioteca" o "fora les forces d'ocupació", entre d'altres.

Mobilització també a l'Hotel Gaudí

La sort o l'organització improvisada de la mobilització ha conduït els manifestants en un altre dels punts on les concentracions van ser més intenses ara fa dos anys: les portes de l'Hotel Gaudí, on s'allotjaven els agents de la Policia Nacional extraordinàriament desplegats al territori els dies previs i posteriors a l'1 d'octubre. 

Allà també s'han intensificat els càntics i alguns manifestants han aprofitat per enganxar cartells a la paret de l'establiment. 

Notícies relacionades