Back to top

La 13a edició d'Epocauto arriba a firaReus

Epocauto, la fira de vehicles clàssics que tindrà lloc aquest cap de setmana a firaReus, es consolida i manté la superfície ocupada i el nombre d’expositors respecte l’any passat. Tot plegat en un moment en què altres fires del sector pateixen retallades d’entre un 30 i un 50%.

 

Una exposició de motocicletes de la marca BMW al vestíbul de la fira, una mostra de cascs antics i llaunes d’oli i gasolina, o la ja tradicional concentració de motos Harley Davidson. Aquests són només alguns dels atractius que ofereix la 13a edició de la fira Epocauto, que s’instal·la aquest cap de setmana a firaReus.

 

Un esdeveniment que aquest 2013 es consolida, amb una superfície total d’exposició de 7MIL metres quadrats i 90 expositors nacionals i internacionals. Un fet remarcable quan altres fires del sector s’han vist retallades en fins a un 50%.

 

Com que molts visitants d’Epocauto hi aniran amb el seu vehicle antic, s’habilitarà l’auditori exterior de firaReus com a aparcament i zona d’exposició a la vegada. Des de l’organització asseguren que al nostre territori hi ha molta tradició de vehicles clàssics en general, la qual cosa contribueix a mantenir la bona salut de la fira.

 

Cal recordar que aquest any el saló obre dissabte dia 16 de 10 del matí a 8 del vespre, i diumenge 17 de 10 del matí a 3 de la tarda.