Back to top

La 2a edició del Mr. Game, marcada pels tornejos de videojocs

El recinte de la fira de Reus ha estat aquest cap de setmana l'escenari de Fira de Videojocs de la ciutat. La Mr. Game té l'objectiu de donar a conèixer i posar en comú les opcions d'oci digital.
mr game

Entre consoles i simuladors de realitats virtuals, petits i grans han pogut viure aquest cap de setmana la segona edició de la Mr. Game, la fira de videojocs i oci digital de Reus.

Mr Game és l'única oferta d'aquest tipus de convencions al Camp de Tarragona. Des de l'organització, es calcula un increment del 20% dels visitants respecte a l'edició anterior. El tipus de públic ha variat al llarg del cap de setmana: mentre el dissabte a la tarda ha estat més juvenil, el diumenge ha acollit un perfil més familiar. També en destaquen l'èxit dels tornejos de videojocs.

Fortnite

El Fornite, videojoc més famós del món, ha ocupat un gran espai al recinte firal, al costat de màquines d'esport virtual, simuladors de Fórmula 1 i de realitat virtual. Per als més nostàlgics, la fira ha acollit un torneig de Tetris amb motiu del 30 aniversari del famós puzle. També un espai de màquines recreatives Arcade ha remuntat els assistents a l'època daurada d'aquests videojocs.

Notícies relacionades