Back to top

La 2ª edició de la fira de robots ha tornat a Reus

La fira Reus ha acollit aquest cap de setmana dues jornades de la CatBot. La segona edició de la fira de robots i tecnologia per a nens i adults ha tancat les portes amb una bona afluència, similiar a la de l'edició anterior tot i les pluges intermitents.
CatBot a la firaReus

Han estat de dos dies de tecnologia i ensenyament al recinte de la fira de Reus. La segona edició de la CatBot ha volgut remarcar la rellevància d'aquesta tecnologia en el canvi social que comportarà en el futur més immediat. Aquestes transformacions socials les viuran les noves generacions, però aquesta transició, consideren, no ha de recaure només en l'àmbit pedagògic de l'escola.

Durant aquest cap de setmana, els més petits han pogut tenir un primer contacte amb la robòtica educativa, que fomenta el pensament lògic i la creativitat, tot plegat, una nova forma d'ordenar les idees. En aquest sentit, la fira ha volgut trencar amb la percepció negativa d'aquesta combinació cada cop més comuna entre els nens i la tecnologia.

"De vegades demonitzem les tauletes i la televisió pel seu contingut massiu, sinó que volem donar a conèixer la vessant educativa de la tecnologia"

I en família és com s'ha viscut la quinzena d'activitats d'aquesta segona edició de la CatBot. Tots els assistents han pogut realitzar tallers, conferències i fins i tot experimentar amb estructures del renaixement italià, com la construcció de la cúpula de Leonardo Da Vinci.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades