Back to top

La 2a Mare Nostrum Cup Futsal, més internacional

Concretament, el torneig comptarà amb la participació d'un equip anglès, el qual se sumarà als altres 63 equips d'arreu de l'estat. Uns jugadors i jugadores que s'enfrontaran del 3 al 5 de maig per les diferents pistes de Reus, Salou, Vinyols i Constantí.
Presentació de la segona edició de la Mare Nostrum Cup Futsal

La participació internacional és la novetat principal de la segona edició del Mare Nostrum Cup de futbol sala. Concretament, serà un club anglès l'encarregat de deixar aquesta petjada europea al torneig, que enguany comptarà amb un total de 64 equips. De fet, el torneig també s'expandeix dins de l'estat espanyol, amb un major nombre de clubs de fora de Catalunya. Per aquest motiu, i segons apunta el director del Mare Nostrum Cup, Josep Masip, ja se'l considera el torneig de futbol sala base més gran del país.

Més de 600 jugadors es traslladaran fins a la Costa Daurada per disputar 140 partits distribuïts per les diferents pistes de Reus, Salou, Vinyols i Constantí. Uns joves que en la majoria de casos vénen acompanyats de familiars, fet que provocarà que més d'un miler de persones visitin el territori.

El Mare Nostrul Cup Futsal també comptarà enguany amb una aplicació mòbil, perquè els usuaris puguin seguir en directe totes les novetats del torneig.