Back to top

La Balkan Paradise Orquestra, cap de cartell de la festa de la Castanyada a Arbolí

L’Associació Cultural La Devesa ha organitzat per al proper dimarts 31 d’octubre la segona edició de la festa de la Castanyada a Arbolí. Encapçala el cartell la Balkan Paradise Orchestra, guanyadora del primer premi ‘Sons de la Mediterrània’ a la Fira Mediterrània de Manresa.
Balkan Paradise Orchestra

L’Associació Cultural La Devesa organitza per segon any consecutiu la festa de la Castanyada a Arbolí. Després de l’èxit de l’any passat amb Joan Garriga de la Troba Kung-Fú encapçalant cartell, l’associació ha volgut repetir l’experiència apostant pels ritmes balcànics de la Balkan Paradise Orchestra, guanyadora enguany del primer premi en el concurs ‘Sons de la Mediterrània’ a la Fira Mediterrània de Manresa.

La vetllada començarà a les 20.30h, hora en què les vuit integrants de la banda interpretaran en cercavila les seves melodies frenètiques i trepidants per animar a sumar-se a la festa tots els carrers del poble. Un cop acabada la cercavila, a les 22h hi haurà un sopar informal en què es podran degustar productes de tardor de la zona com ara una crema de carbassa i els tradicionals moniatos i castanyes.

Més entrada la nit, a les 23.30h la Balkan Paradise Orchestra sorprendrà de nou amb un format de concert inusual que intentarà buscar la complicitat amb el públic. A continuació i fins a final de festa DJ Gruyer punxarà ritmes de funky i soul.