Back to top

La barana del pont de la N-340 serà substituïda per millorar la visibilitat

Des de la seva instal•lació, la barana del pont de la nacional 340 al seu pas per Cambrils no ha despertat complicitats amb els usuaris. La manca de visibilitat que hi ha en aquest punt ha fet que l'equip de govern es replantegi aquest element i ara mateix, s'està pendent de la seva substitució.
barana

La manca de visibilitat al pont de la N-340 ha estat un problema des de la instal·lació de la barana d'aquest espai, tant si es circula en direcció a mar com si es fa en direcció contrària. Es tracta d'una problemàtica que va motivar preguntes per part de l'oposició cambrilenca en la darrera sessió plenària i segons va justificar l'equip de govern, té els dies comptats un cop els tècnics del consistori valorin totes les solucions possibles. A la vegada, es fa una crida al civisme de la població.

La polèmica d'aquest element arquitectònic es va originar a l'estiu, quan es va reobrir el trànsit en aquesta zona de Cambrils. Partits a l'oposició han suggerit una senyalització específica o una rotonda per evitar més inconvenients.